Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Γνωστή παρουσιάστρια έμεινε ΠΑΡΑΛΥΤΗ ύστερα από τον άγριο ξυλοδαρμό του άντρα της!!!

Η Kübra Eken, μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της Τουρκίας, ...δεν μπορεί ούτε να περπατήσει, ούτε να μιλήσει ύστερα από τον ξυλοδαρμό του συζύγου της, δυο μόλις μέρες μετά την γέννηση της κόρης της, κάτι που ο ίδιος μέχρι τώρα αρνείται κατηγορηματικά.
Στην κατάθεσή του στις Αρχές της γειτονικής χώρας, υποστήριξε πως εκείνη είχε πέσει σε κωματώδη κατάσταση λόγω επιπλοκών μετά την καισαρική και για το λόγο αυτό την είχε πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η αλήθεια όμως μπορεί να μείνει για λίγο κρυφή, όμως πάντα έρχεται στο φως. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση αυτή. Δυο μόνο μήνες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο η Τουρκία έμαθε τα τραγικά νέα από τον γιατρό της παρουσιάστριας, ο οποίος ύστερα από εξετάσεις κατάλαβε τι ακριβώς είχε συμβεί και το είπε στους Αστυνομικούς.

Εκείνοι την επισκέφτηκαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου και επειδή όπως σας είπαμε έχει χάσει τη φωνή της, τους αποκάλυψε όλη την φριχτή αλήθεια, ακουμπώντας με τα δάχτυλά της τα γράμματα της αλφαβήτου.
Σύμφωνα με την ίδια όλα άρχισαν όταν του ανακοίνωσε πως ήταν έγκυος. Εκείνος τότε θυμωμένος της είπε: «Γέννησέ το και φύγε» και κατόπιν την χτύπησε δυνατά, πολλές φορές στο κεφάλι της.
Η ίδια του είχε ζητήσει διαζύγιο, εκείνος όμως δεν της το έδινε. Τα σκηνικά βίας συνεχίστηκαν όταν εκείνη επέστρεψε μετά τη γέννηση της κόρης της στο σπίτι, με αποτέλεσμα να τη μεταφέρει σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: