Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Σαρωτική στο λόγο της στη βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!!! Μόνο αυτή κατάλαβε πραγματικά τί σήμαινε το 'ΟΧΙ"

Σε μία αρχηγική εμφάνιση η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε ως βουλευτής και μίλησε ως βουλευτής για τα σκληρά μέτρα που φέρνει η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.
Αρχίζοντας την ομιλία της αρχικά ευχαριστώντας τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ τον κ. Μποχοσλάφσκι ο οποίος παρενέβη με δημόσια έκκλησή του ώστε να προστατευθεί ο ελληνικός λαός αλλά και τον κ Ερίκ Τουσέν , τον ειδικό ερευνητή του δημόσιου χρέους που προτρέπει στην διαγραφή του χρέους χαρακτηρίζοντας το επονείδιστο, ανέφερε πως «με έναν ωμό εκβιασμό προερχόμενο από την Ε.Ε. καλείται η βουλή μέσα σε 2,5 ώρες, χωρίς ουσιαστική συζήτηση, να επικυρώσει την υποθήκευση δημόσια περιουσίας, την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, την αναδοχή του συνόλου του χρέους, την αναγνώριση των συνολικών υποχρεώσεων , την περαιτέρω αποδοχή των περικοπών των συνταξιούχων που είχαν κριθεί αντισυνταγματικές, την περαιτέρω περικοπή δημοσίων δαπανών αν και κινούνται πάνω από το γενικό μέσο όρο και όλα τα υπόλοιπα που προϋποθέτει η συμφωνία.

Η κ. Κωνσταντοπούλου μάλιστα υπογράμμισε πως αν το νομοσχέδιο το έφερναν «οι μνημονιακές δυνάμεις του τόπου θα απεύθυνε στη Βουλή έναν καταγγελτικό λόγο , τώρα όμως που το φέρνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που δεν πιστεύει πως τα μνημόνια είναι το φάρμακο για την κοινωνία δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η κυβέρνηση εκβιάζεται καθώς και πως ο ο πρωθυπουργός υπέστη έναν στυγνό εκβιασμό» Τόνισε μάλιστα πως αν σήμερα υποκύψουμε στον εκβιασμό είναι βέβαιο ότι στο μέλλον τίποτα δεν θα εμποδίζει να συμβεί ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: