Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Βίντεο να ανατριχιάσετε: "Χώρα Ελλάδα μας γλυκειά"! Τραγούδι για την πατρίδα από τα Ελληνόπουλα 5 ηπείρων!!!Αυτό το τραγούδι περικλείει την αγάπη των μαθητών και όλων εμάς για την Ελλάδα μας.

Μπορεί να είναι μίλια μακριά από την Ελλάδα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους μαθητές των Ελληνικών Σχολείων της Ελλάδας και του Εξωτερικού να ενώσουν ταλέντο, αγάπη και μεράκι για να φτιάξουν ένα τραγούδι για την κοινή τους πατρίδα.
Η αξιόλογη προσπάθεια ξεκίνησε με αφετηρία το Greek School of Bucharest ''Athena'' και ταξίδεψε σε 5 ηπείρους, 9 χώρες και στην οποία συμμετείχαν Έντεκα Ελληνικά Σχολεία από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Η σύνθεση του τραγουδιού ήταν δημιουργία αποκλειστικά και μόνο μαθητών Ελληνικών Σχολείων της Ελλάδας και Εξωτερικού που στόχευε στην συνεργασία και την αλληλεγγύη των μαθητών από κάθε γωνιά της γης και την κοινή μελωδική τους έκφραση της αγάπης τους για την Ελλάδα.
Το αποτέλεσμα απλά συγκλονιστικό. Χαρείτε το, μοιραστείτε το.
Δώστε δύναμη, χαρά και κουράγιο στους μικρούς μαθητές των Ελληνικών Σχολείων που συμμετείχαν από όλο τον κόσμο. Αν και μακριά, η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά τους.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: