Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ανακαλύφθηκε το μυστικό της αντιγήρανσης στα δέντρα ενός χωριού της Αρκαδίας...Φύλλα καστανιάς από τους Αραχαμίτες, το κορυφαίο αντιοξειδωτικό...


Η μεγαλύτερη πρωτογενής έρευνα στα φυσικά συστατικά, στην οποία η Ελλάδα για πρώτη φορά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ανέδειξε την Αρκαδική Καστανιά σε κορυφαίο ελληνικό φυσικό αντιοξειδωτικό!
Η έρευνα απέδειξε ότι τα φύλλα της Αρκαδικής Καστανιάς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ουσίες φαινολικού τύπου (όπως οι τανίνες) και τερπενοειδή (όπως ουρσολικό οξύ, λουπεόλη και betulin).
Οι ουσίες αυτές έχουν πολυεπίπεδη δράση -αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, λευκαντική και UV προστασία.
Η ΚΟΡΡΕΣ είναι η πρώτη εταιρεία που αξιοποιεί τα ευρήματα της σημαντικής αυτής έρευνας σε μία νέα σειρά-παγκόσμια καινοτομία στην αντιρυτιδική φροντίδα.
Εστίασε στην Αρκαδική Καστανιά, το κορυφαίο ελληνικό αντιοξειδωτικό συστατικό της μεγαλύτερης πρωτογενούς έρευνας στα φυσικά συστατικά, αλλά και στη λουπεόλη, τη δραστική ουσία που εντοπίστηκε στα φύλλα της Καστανιάς, με βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.
Στην ίδια έρευνα ανακαλύφθηκε ότι ο κορμός της Μουριάς, σήμα κατατεθέν των αυλών στην ελληνική περιφέρεια, αποτελεί ένα από τα πιο δραστικά φυσικά λευκαντικά, κάτι που οφείλεται σε συγκεκριμένες φαινολικές ενώσεις.
Ο Λευκός Ελλέβορος ή Βέρατρο, φυτό γνωστό από την αρχαιότητα ως δηλητήριο αλλά και φάρμακο, αποδεικνύεται πλέον ότι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό καλλυντικό!
Η μελέτη του εκχυλίσματος από τα άνθη και τις ρίζες του κατέγραψε ισχυρή δράση στην αναστολή της τυροσινάσης, που οφείλεται σε ουσίες, όπως η οξυρεσβερατρόλη και τα φλαβονοειδή.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: