Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

AYTH EINAI H ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΑΠΟΧΗ ΡΕΕΕΕ....Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...Ασύλληπτη τραγωδία στο Βραχάτι: Σκότωσε τον έναν του γιο για να μην επιβαρύνει τον άλλο – Το συγκλονιστικό σημείωμα του παιδοκτόνου και αυτόχειρα...

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία στο Βραχάτι
- Πατέρας και γιος βρέθηκαν το πρωί νεκροί στο σπίτι τους
- “Δεν άντεχα να φορτώσω τέτοιο βάρος στον γιο μου”, έγραψε ο 85χρονος
- Αυτοκτόνησε με το ίδιο περίστροφο που σκότωσε το παιδί του
- Ο 49χρονος γιος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική
Συγκλονιστικά τα στοιχεία που οδήγησαν τον 85χρονο πατέρα να αφαιρέσει τη ζωή του ίδιου του του παιδιού, το πρωί της Τρίτης, μέσα στο σπίτι τους στο Βραχάτι.


Ήταν λίγο πριν τις 11:00, όταν περίοικοι ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου Κορινθίας ότι στο σπίτι όπου διαμένει ένας 85χρονος με τον 49χρονο γιο του ακούστηκαν πυροβολισμοί.


Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, βρήκαν νεκρούς τους δύο άνδρες μέσα στο σπίτι...

Όπως αποκαλύπτει το σημείωμα που βρέθηκε στο κομοδίνο του παιδοκτόνου, ο ηλικιωμένος άνδρας φαίνεται πως προχώρησε σε αυτή την πράξη για να μην αναγκαστεί ο άλλος του γιος να επωμιστεί τη φροντίδα του άρρωστου παιδιού του, όταν ο ίδιος θα έφευγε από τη ζωη.

Ο 49χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε στο παρελθόν νοσηλευτεί σε κλινική.

Το σημείωμα που βρήκαν οι αστυνομικοί έγραφε: “Δεν άντεχα να φορτώσω τέτοιο βάρος στο γιο μου. Και τώρα που έχω μεγαλώσει να του αφήσω να φροντίσει τον αδελφό του. Ένα έργο δύσκολο...”

Ο 85χρονος άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες σκότωσε το παιδί του πυροβολώντας το 6 φορές με περίστροφο. Στη συνέχεια ξαναγέμισε το όπλο και το έστρεψε στον εαυτό του...


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: